Marčeta – selidbe

Marčeta selidbe i prevoz robe. Sa uspešnom tradicijom dugom 25 godina, pored transporta robe, specijalizovani smo i za selidbe.

Bez obzira da li je u pitanju selidba stana ili poslovnog prostora. Da li je to u Beogradu, Srbiji ili preko granice, radnici Marčete će organizovati i sprovesti sve faze selidbe. Pakovanje, utovar i istovar, prevoz, raspakivanje, rasklapanje i sklapanje nameštaja su usluge koje pružamo.

Kod nas možete skladištiti vaše stvari na kraći ili duži rok. U slučaju da je prostor u koji se selite manji od prethodnog vaše stvari su naša briga. Prilagođavamo nivo selidbe Vašim potrebama (selidbe transport Beograd). Ukoliko Vam je, pak, potrebna pomoć oko selidbe i transpota, možete zatražiti besplatnu procenu na našem sajtu www.marceta-selidbe.rs , a tu smo da pomognemo i svim potrebnim savetima.

Vozila za selidbe:

  • Mercedes Sprinter 316 cdi cerada (8 paletnih mesta, 1100kg nosivosti sa hidrauličnom rampom)

            Spada u grupu kombi vozila. Ima sanduk sa ceradom i hidrauličnom utovarnom rampom. Idealno sredstvo za prevoz robe i selidbe u urbanim uslovima. Ima veliki gabarit potreban naročito za selidbe. Pod tovarnog dela je gumiran. Apsolutno sprečeno svako klizanje ili pomeranje stvari i robe koja se prevozi. Naš primerak ovog dostavnog vozila Mecedes-Benz 316 cdi poseduje i bočna vrata na sanduku. Omogućava nam kako lakši utovar robe i stvari, tako i istovar. U slučaju veće selidbe ili količine robe, naročito u medjugradskom prevozu, možemo zakačiti i prikolicu. Vozilo poseduje kuku za vuču prikolica.

  • Mercedes Sprinter 316 cdi furgon (4 paletna mesta, 1300kg nosivosti)

            Zbog ogromnih gužvi u centru grada, ovaj kombi je odlično rešenje. Lako ga je uparkirati  jer mu je dužina kao kod ovećeg putničkog automobila. U tovarnom delu poseduje kuke za španere(kaiše). Roba obezbedjena španerima je potpuno bezbedna od klizanja ili prevrtanja. Takodje ima i bočna klizna vrata velikih dimenzija. Kako za selidbe tako i za prevoz  robe odlična stvar, naročito na skučenim parkinzima i površinama namenjenim za utovar i istovar. Poseduje kuku za vuču. Po potrebi možemo zakačiti prikolicu i time povećati ukupan gabarit.

Kontakt informacije:

Ana Marčeta PR, prevoz robe u drumskom saobraćaju

Adresa: Kneza Mihaila 6, 11307 Boleč-Beograd

Telefon: +381 63 255 960; +381 65 255 9600; +381 11 78 73 816

Web adresa: www.marceta-selidbe.rs

Mail adresa: info@marceta-selidbe.rs

PIB 106503859

MB 61320539

Pročitajte i...