Klik trans d.o.o. Podgorica

Klik trans doo se bavi prevozom svih vrsta drumskih tereta sa uslugom utovara i istovara. Preduzeće Klik trans se bavi i uslugama montaže motažnih objekata pored prevoza tereta na teritoriji Crne Gore.

Zašto odabrati Klik trans? Za Klik trans nema velikih i malih klijenata, značajnih ili manje značajnih. Klijent je uvek na prvom mestu. U Klik transu svakom poslu se pristupa planski, odgovorno i savesno.

Klik trans poseduje znanje i ljudski potencijal, koji garantuju kvalitet svih usluga koje za vas obavlja. U saradnji sa Klik trans-om možete se osloniti i na dugogodišnje iskustvo i praksu. Takođe ponosni su na saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Na usluge Klik transa možete da se oslonite u svakom trenutku!

Kamion koji se koristi poseduje tovarni sanduk 6m x 2.50m ili 12 euro paletnih mesta. Kamion poseduje i dizalicu kapaciteta nosivosti na 2.5 metara od sebe diže 9.300 kg a na 18 metara od sebe od sebe diže 1.300kg.. Posedovanje i priključnog vozila dimenzije 7.35 x 2.5 metara ili 16 paletnih mesta.

Kontakt:

www.kliktrans.me

milos@kliktrans.me

prodaja@kliktrans.me

kontakt telefon:

+382/69-688-708

+382/68-538-068

KLIK TRANS DOO

Adresa: Balijace b.b

Podgorica

Crna Gora

Pročitajte i...