Auto transport „Vujčić“

Osnovna delatnost preduzeća „Vujčić“ je uslužno organizovanje transporta vozila iz Austrije-Nemačke-Švajcarske kao i zastupanje klijenata pred carinskim organima. Preduzeće uslužno radi i izradu uvoznih dokumenata, prijavljivanje i skladištenje motornih vozila. Za naše klijente smo obezbedili neophodnu logistiku, neophodne carinske deklaracije kao i kompletan pregled i potvrdu AMS, neophodnu za registraciju vozila.

Kao tim sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima uvoza i carinjenja motornih vozila kod nas možete dobiti sigurnost, kvalitet, brzinu i korektnost. Naša najbolja preporuka su mnogobrojne zadovoljne mušterije.

Uslužno vršimo i procenu vrednosti polovnih vozila i uvoznih dažbina.

Jedna od novina je i to da se bavimo obezbeđivanjem i pribavljanjem neophodne dokumentacije za privremeni uvoz vozila za koja je potrebna restauracija(oldtimer).

Preduzeće takođe pruža usluge kombi prevoz robe na relaciji Švajcarska – Srbija i Srbija – Švajcarska. Bez obzira da li se šalju lične i selidbene stvari rado ćemo Vam izaći u susret. Sa našim kombi vozilima za transport možemo ponuditi puno prostora za sve vaše stvari koje želite da se  prevezu na navedenim relacijama uz striktno poštovanje zadatih rokova.

Za bilo koji prevoz možete nas kontaktirati na:

e-mail: vujcicdragan50@gmail.com

mob: +436677995270

          +436677999379

          +381691222069

Pročitajte i...