Trans.eu pokreće platformu za privatnu berzu tereta

Trans.eu, logistička platforma, uvela je novu berzu za transport tereta pod nazivom Privatna berza tereta, koja omogućava špediterima da pozovu prevoznike u njihovu sopstvenu bezbednu i privatnu digitalnu oblast, gde mogu direktno da komuniciraju sa svojim provajderima transportnih usluga od poverenja.

Trans.eu je razvio platformu koja ubrzava komunikaciju između špeditera i prevoznika koji već imaju dobre radne odnose, kao direktan odgovor na potražnju potrošača.

Trans.eu je takođe kreirao Korporativnu berzu tereta za velike špeditere, koja omogućava upravljanje raspodelom tereta i pružaocima usluga u okviru mreže korporacije. „Sa našom novom platformom za privatnu berzu tereta, zatvaramo jaz između ugovornog i spot tržišta“, rekla je Aleksandra Maršalek, izvršni direktor (CEO), Zapadna Evropa, Trans.eu. „Sa rešenjem, špediteri mogu brzo i lako da uspostave privatnu berzu tereta sa svojom individualnom mrežom prevoznika i koriste naše proverene alate za efikasnu saradnju.“

Prevoznici registrovani na platformi Trans.eu sada mogu da koriste mobilnu aplikaciju Loads2Go, koja olakšava komunikaciju omogućavajući brz pristup ponudama tereta i mogućnost brzog odgovora sa bilo kog mesta. Trans.eu može proširiti bilo koji broj pouzdanih prevoznika na klijentovu bazu podataka Privatne berze tereta. Platforma pomaže u aktivnom uključivanju prevoznika i predlaže provajdere prevoza koji rade na željenim rutama i ispunjavaju bezbednosne standarde.

Štaviše, parametri za uglavnom automatizovane dodele tereta mogu se takođe uskladištiti u Privatnoj berzi tereta. Trans.eu je stvorio privatnu berzu tereta kao odgovor na rastuću želju špeditera za većom bezbednošću, digitalizacijom i sposobnošću da sprovode procedure ponude tereta u nejavnoj areni. Trans.eu je takođe otkrio da su prevoznici više želeli da posluju sa špediterom koji im je ranije bio poznat.

„Privatna berza tereta je rešenje koje smo razvili nakon detaljne analize potreba naših klijenata“, rekao je Marcin Haladuda, menadžer za globalni razvoj poslovanja, Trans.eu. „Uvereni smo da privatna berza tereta može ne samo da reši probleme kao što su rad sa nepoznatim ugovaračima i spora komunikacija zasnovana na e-pošti/telefonu, već i da poveća sposobnost evropskog transporta da posluje na daleko održiviji način. Privatna berza tereta takođe omogućava poređenje tržišnih cena i može se lako povezati sa postojećim sistemima upravljanja transportom, eliminišući potrebu za unosom podataka od strane ljudi.“

izvor&foto: stattimes.com

Pročitajte i...