Saradnja Mitsubishi Electric Corporation i EKE-Electronics

Mitsubishi Electric Corporation je svetski lider na tržištu železničkih sistema. Mitsubishi Electric Corporation stekao je 34% akcija u kompaniji EKE Grupe za automatizaciju i upravljanje sistemima vozova EKE-Electronics.
Kompanije su zaključile sporazum o širokoj saradnji. To omogućava EKE-Electronics pristup brzo rastućim tržištima, kao i resursima za dalji razvoj, i mogućnost da ponudi „širi i strateškiji“ portfelj sa potencijalnom integracijom EKE-Electronics „sistema za upravljanje i upravljanje vozom sa pogonom na Mitsubishi Electric sisteme.
Glavna tržišta Mitsubishi Electric-a su SAD i Azija, uključujući indijski potkontinent, dok je EKE-Electronics tradicionalno jak igrač u Evropi, Australiji i Kini
Mitsubishi Electric dobija pristup inteligentnim TCMS sistemima EKE-Electronics-a i sistemima za daljinsko nadgledanje stanja, kao i mogućnostima brzog i okretnog razvoja proizvoda i upravljanja projektima finske kompanije.
EKE-Electronics Trainnet TCMS i SmartVision RCMS proizvodi široko su prepoznati po svojim inovativnim funkcijama i fleksibilnoj arhitekturi.

Image by Nils Mahnke from Pixabay

Pročitajte i...