PSA BDP proširuje evropski uticaj na Lisabon

PSA BDP, jedan od vodećih globalnih provajdera rešenja za logistiku i lanac snabdevanja, najavio je otvaranje svoje prve kancelarije u Lisabonu, Portugal, označavajući značajan korak u posvećenosti kompanije da poveća svoje prisustvo na evropskom tržištu.

Odluka o uspostavljanju prisustva u Lisabonu dodatno proširuje globalnu strategiju rasta BDP-a, dok istovremeno jača njegovu posvećenost da bude lider u industriji u globalnim rešenjima za lanac snabdevanja.

Strateško širenje PSA BDP u živahni grad Lisabon predstavlja jedinstvenu priliku da se klijentima u evropskom regionu ponudi poboljšana rešenja za lanac snabdevanja od početka do kraja. Radeći u partnerstvu, PSA BDP Portugal i PSA Sines mogu klijentima pružiti besprekoran i sveobuhvatan paket usluga i rešenja u lancu snabdevanja.

Kontejnerski terminal PSA Sines, koji radi od 2004. godine, nalazi se 150 kilometara južno od Lisabona, osiguravajući pristupačnost i lakoću transporta. Uživa u geografskoj prednosti koja se nalazi na raskrsnici dva glavna brodska pravca – sever-jug i istok-zapad. Ova jedinstvena lokacija čini kontejnerski terminal poželjnim pristaništem gde se ukrštaju ovi trgovački putevi, naglašavajući njegovu vitalnu ulogu kao atlantske kapije za Portugal i Iberijsko poluostrvo.

Štaviše, dobro uspostavljene drumske i železničke veze od PSA Sines do glavnog zaleđa dodatno povećavaju efikasnost mreže lanca snabdevanja. Robusna infrastruktura olakšava nesmetano i ekološki prihvatljivo kretanje robe, optimizujući vreme tranzita i smanjujući troškove klijenta.

PSA BDP Portugal će raditi u tandemu sa PSA Sines na pružanju sveobuhvatnog spektra usluga, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

Vazdušni transport

Okeanski transport

Međunarodni drumski transport

Projektni i teški transport

Usklađenost sa carinom i trgovinom

Domaća distribucija

3PL, LLP i rešenja za digitalni lanac snabdevanja

Ugovorna logistika

Strateški položaj PSA BDP u Lisabonu, u saradnji sa uspostavljenim kontejnerskim terminalom PSA Sines, omogućava integrisani pristup koji kombinuje prednosti obe lokacije za promovisanje operativne efikasnosti i otvaranje novih puteva za rast u dinamičnom regionu Portugala i Pirinejskog poluostrva.

„Ovo proširenje odražava posvećenost BDP-a da ponudi najbolja rešenja za logistiku i lanac snabdevanja za preduzeća širom Evrope“, rekao je Iv Letang, generalni direktor za Evropu, PSA BDP. „PSA BDP Portugal, Lda. ojačaće naše prisustvo u Evropi i omogućiti nam da istražimo dalje mogućnosti na drugim globalnim tržištima. Uzbuđeni smo zbog partnerstva sa PSA timom na terenu i isporukom neuporedivih sveobuhvatnih logističkih rešenja našim cenjenim klijentima u Portugalu.”

izvor&foto: logistics-manager.com

Pročitajte i...