Partnerstvo United Logistics & Bertling u Kataru

Bertling se udružio sa United Logistics-om kao njihov namenski mrežni agent u Kataru.

United Logistics je kompanija za špediciju i logistiku u vlasništvu kompanije Qatari Investors Group Marine Services, sa sedištem u Dohi. Kompanija ima širok lokalni i globalni doseg u pružanju integrisanih logističkih i špediterskih usluga za transporte svih veličina i vrsta u/iz Katara. Njihova raznovrsna mreža klijenata seže od građevinarstva/infrastrukture, energetike, industrijske robe, robe široke potrošnje do maloprodajne industrije.

United Logistics će u ovo novo partnerstvo dovesti mrežu imovine, logističko znanje i rešenja za carinjenje na licu mesta, Bertling će dopuniti zajedničku ponudu usluga svojim globalnim širenjem, logistikom projekata/inženjerskom pozadinom, IT rešenjima kao i dugogodišnjim uspešnim vođenjem velikih logističkih projekata u naftnom i gasnom i energetskom sektoru.

United Logistics i Bertling logističko partnerstvo započinje od 1. aprila 2021. godine i od tada će zajednički nuditi pouzdana logistička rešenja svojim globalnim klijentima, istražujući brojne nove poslovne mogućnosti koje se javljaju u rastućoj LNG industriji i drugim sektorima koji se šire u Kataru.

izvor&foto: breakbulk.news