Paletni regali

Zbog velikog broja koristi koje ima, firme danas se sve odlučuju da kupuju količine materijala u rasutom stanju. Bolje upravljanje zaliha, niži troškovi naručivanja i niži troškovima prevoza su samo neki od razloga. Svi ovi predmeti moraju negde da se lageruju. Paletni regali nazivaju se i stalci za grede. Paletni regali su siguran način držanja i skladištenja rasutih proizvoda na način koji je jednostavan za pristup i lak za utovar i istovar. Maksimalni kapacitet skladištenja može se obezbediti efikasno i po pristupačnim cenama. Povrh toga, oni se mogu koristiti sa dizalicama za palete tako da možete koristiti svaki komad prostora na skladištu sa pogodnošću i izdržljivošću. Na osnovi paletnog nosača mogu se izrađivati ​​nosači palete, potporni nosači, potisni nosač, pogon u stalak i trodimenzionalne police.

Upotreba paletnih nosača

Najčešće se koriste za industrijsko skladištenje, skladište i maloprodajne prostore. Prilagodljivost, svestranost i izdržljivost pod velikim opterećenjima čine paletne grede neophodnim izborom. Korištenjem istih vaše skladište može dobiti otvoreni dizajn, čineći proveru zaliha i pronalazak predmeta izuzetno jednostavnim. Kod skladišnih paletnih regala postignuta je veća statička otpornost zahvaljujući povećanoj čvrstoći te veći dinamički otpor na udarce tokom faze rukovanja. Paletni regali nemaju oštrih uglova. Nosači imaju ekskluzivni sistem sidrenja, koji garantuje jače sidrište za povećanje sigurnosti u seizmičkim uslovima. Nosači imaju jedinstveni sistem centralnog pričvršćivanja koji dopušta slobodno pomicanje greda u slučaju potresa. U smislu sigurnosti u seizmičkim uslovima, to znači fleksibilno iskorišćavanje vertikalnih razmaka.

Prednosti

Kada odaberete paletne regale, neke od prednosti uključuju:

  • Čelična konstrukcija podržava velika opterećenja
  • Čelična konstrukcija povećava sigurnost
  • Ušteda prostora
  • Pričvršćen za zemlju radi dodatne stabilnosti i sigurnosti
  • Brojni dodaci na tržištu kako biste prilagodili specifičnim potrebama
  • Podesivi, tako da raste sa vašim prostorom
  • Minimalno održavanje
  • U slučaju da se komadi oštete ili razbiju, zamene su dostupne
  • Jednostavna montaža
  • Spremni za trenutnu isporuku

Ulaganjem u paletne regale možete da uštedite novac i dugoročno povećate efikasnost. Oni su svestrana opcija sa malim održavanjem koja može povećati prostor za skladištenje, a istovremeno nude stabilnost i sigurnost, bez obzira na to šta prodajete.

Pročitajte i...