MSC se fokusira na trgovinu pamukom

Pamuk je neophodan za proizvode kao što su odeća, kućni nameštaj, ribarske mreže, medicinski materijal i još mnogo toga. Ova pahuljasta bela kultura bila je u srcu globalne trgovine od najranijih faza civilizacije.

U našem savremenom svetu, mnoge zemlje zahtevaju siguran i pouzdan transport pamuka i njegovih proizvoda.

MSC razume posebnu negu i pažnju koju pamuk zahteva. Kao rezultat toga, njegovi timovi su dobro opremljeni da zadovolje potrebe svojih kupaca širom sveta. Sa pristupom do 500 pristaništa, flotom od 700 plovila i više od 600 kancelarija širom sveta, kupci mogu da veruju da će MSC biti njihov posvećeni partner za isporuku pamuka.

MSC je naporno radio na poboljšanju kapaciteta svoje flote kako bi zadovoljio potražnju kupaca dodavanjem novih plovila, ruta i luka pristajanja. Takođe svakodnevno uvodi inovacije u pružanje digitalnih rešenja, kao što je elektronski tovarni list (eBL) koji ubrzava isporuku, smanjuje otpad papira i pojednostavljuje obradu.

MSC je takođe svestan zavisnosti pamuka od temperature i vremenskih uslova, što često rezultira različitim brojevima proizvodnje od sezone do sezone. Imajući na umu ove važne faktore, MSC je razvio skalabilna logistička rešenja koja se mogu prilagoditi obimima proizvodnje i transakcijskim potrebama. Pored toga, njegova posvećenost ide dalje od bezbednog transporta, implementacije održivih rešenja tako da nijedan proizvod ne ode u otpad.

Ključne prednosti MSC-a su:

Poseban VIP pult i specijalizovana služba za korisnike za pamuk;

Izvanredna globalna pokrivenost portovima i povezanost;

Utovar blizu tačke porekla;

Konkurentna tranzitna vremena i

Usluge posebne rampe.

Pročitajte i...