MSC najavljuje svoje učešće na Seafood Expo Global 2024.

MSC, vodeća globalna kompanija za transport i logistiku, najavila je učešće na Seafood Expo Global 2024, najvažnijem sajmu morskih plodova u Španiji.

Očekuje se da će trodnevni događaj, zakazan za 23. – 25. april u Fira Barseloni, privući preko 35.000 posetilaca.

„Uzbuđeni smo što smo deo Seafood Expo Global 2024 i radujemo se što ćemo ugostiti posetioce na našem štandu u Hali 3“, rekao je portparol MSC-a. „Naši stručnjaci za hladnjače će biti na raspolaganju da razgovaraju o potrebama i ponude logistička rešenja koja najbolje odgovaraju vašem poslovanju, bez obzira na vrstu morske hrane koju prevozite ili složenost vašeg lanca snabdevanja.“

Portparol je dodao da MSC-ova briga o kupcima bez premca i stručnost u globalnom transportu rashlađenog tereta čine ih savršenim partnerom za isporuke morskih plodova.

MSC je jedna od vodećih svetskih kompanija za transport i logistiku, sa flotom veoma naprednih kontejnera hladnjača. Globalni tim stručnjaka kompanije kontinuirano se obučava da odgovori na rastuće zahteve tržišta riba i morskih plodova. Ovo osigurava da se teretom kupaca rukuje sa najvećom pažnjom u svakoj fazi njegovog putovanja.

Posetioci Seafood Expo Global 2024 mogu upoznati MSC stručnjake za hladnjače u hali 3, štand 3II801, u Fira Barcelona Gran Via Venue. Stručnjaci će biti dostupni 23. i 24. aprila (10:00-18:00 sati) i 25. aprila (10:00-17:00 sati) kako bi pomogli kupcima da isporuče svoje morske plodove do krajnjeg odredišta u optimalnim uslovima. Posetioci takođe mogu saznati više o događaju ili saznati više o MSC-ovim rešenjima za hladnjače za svoje morske plodove.

Seafood Expo Global 2024 je događaj koji mora da prisustvuje svima koji su uključeni u industriju morskih plodova. Pruža platformu za umrežavanje, poslovne mogućnosti i uvid u industriju. Učešće MSC-a na događaju je svedočanstvo posvećenosti kompanije industriji i njenim klijentima.

izvor&foto: logistics-manager.com

Pročitajte i...