LOGISTEED je završio kupovinu BosDaalena

LOGISTEED, Ltd. je objavio da je zaključio ugovor o prenosu udela za kupovinu svih akcija Van den Bos & van Daalen Materieel B.V. (BosDaalen), holandske logističke kompanije koja pruža usluge konsolidovanog transporta pod kontrolom temperature unutar Evrope.

BosDaalen je transportna kompanija osnovana 2021. godine spajanjem između CARGOBOSS B.V. i Van Daalen Transport B.V., od kojih obe posluju više od 100 godina. Kompanije svakodnevno prevoze voće, povrće i cveće, uglavnom iz Holandije u Nemačku, Švajcarsku i severnu Francusku. Takođe prevoze voće, povrće, mlečne proizvode i suvu robu u Holandiju kao povratni teret.

Dobili su visoke pohvale od kupaca za svoju stručnost u konsolidovanom transportu, akumuliranom tokom dugogodišnjeg iskustva, kao i za odličan kvalitet transporta. Njihova baza kupaca uključuje proizvođače, trgovce na veliko i malo voća, povrća i cveća.

U svom srednjoročnom planu upravljanja „LOGISTEED2024“, LOGISTEED grupa je postavila „ojačati i proširiti poslovanje u inostranstvu“ kao prioritetnu meru i ima za cilj da dalje razvija svoje poslovanje dodavanjem konsolidovanog transporta u Evropi pod kontrolom temperature svojim uslugama kroz sticanje svih akcija BosDaalena kako bi kompanija postala njena podružnica.

U Evropi postoji velika potražnja za transportom sa kontrolisanom temperaturom iz Holandije, koja ima luku Roterdam, kapiju Evrope, a takođe je i veliki proizvođač voća, povrća i cveća, do zemalja članica EU, uglavnom Nemačke, Francuske i Italije, kao i Velike Britanije, a očekuje se da će takva potražnja nastaviti da stalno raste. Kroz ovu akviziciju, Grupa će ući u posao transporta sa kontrolisanom temperaturom u Evropi i nastaviti da širi naš domen poslovanja.

izvor&foto: logistics-manager.com

Pročitajte i...