GEODIS Industrial Projects menja ime u GEODIS Project Logistics

GEODIS proširuje svoj spektar usluga projektne logistike novim imenom na tržištu, prelazeći sa GEODIS Industrial Projects na GEODIS Project Logistics. Promena imena odražava raznolikiji portfolio usluga GEODIS-a u ovom sektoru koji sada prevazilazi uslugu industrijskog segmenta. Pored rastuće aktivnosti GEODIS-a na tržištu obnovljivih izvora energije, kao i sve veće ponude kompanije za naftnu i gasnu industriju, GEODIS integriše svoje poslovanje Aid & Relief kao i svoje timove pomorske logistike u proširenu organizaciju logistike projekata.

GEODIS Project Logistics predstavlja čitav spektar usluga koje danas nudimo“, rekao je Luke Mace, viši potpredsednik projektne logistike u GEODIS-u. „Iako logistički izazovi svakog sektora mogu biti veoma različiti, svima su zajednički veoma važni zahtevi: stručnost u rukovanju, pažnja na detalje i kvalitet usluge. To su temelji GEODIS Project Logistics. Naši klijenti mogu imati poverenja da će naša diverzifikacija ojačati naše usluge kroz proširenu stručnost, kontinuirani nagon za inovacijama i naš visoki standard za bezbednost i usklađenost. “

GEODIS Project Logistics nudi se u preko 30 zemalja. 550 stručnjaka za logistiku projekata širom sveta posluje u sektorima nafte i gasa, obnovljivih izvora, železnice, nuklearne industrije, rudarstva, energetike, infrastrukture, petrohemijske proizvodnje i prerade, pomoći i pomoći, pomorske logistike i državnih usluga.

izvor@foto: breakbulk.news

Pročitajte i...