DSV i New Balance proširuju saradnju

DSV i New Balance dogovorili su se da prošire svoju dugogodišnju saradnju. Sa novim ugovorom, DSV je utrostručio količinu uskladištene i distribuirane za New Balance u EMEA. Da bi se obezbedilo ovo značajno povećanje obima, prilagođeno i automatizovano DSV skladište od 60.000 kvadratnih metara u Venlou, Holandija, je nadograđeno i sada je otvoreno.

Od 2005. godine, DSV i New Balance su radili zajedno na višestrukim projektima distributivnih objekata kako bi podržali razvoj poslovanja kompanije New Balance u EMEA. Sada se saradnja značajno proširuje, a milioni cipela i komada odeće koje DSV već skladišti i distribuira za New Balance godišnje sada se utrostručuje.

„Sa zadovoljstvom mogu da najavim produženje i proširenje naše saradnje sa New Balance-om u EMEA, koji je dugogodišnji klijent DSV-a. Novi ugovor je priznanje našim posvećenim zaposlenima i ulaganje u najsavremenije automatizovano podešavanje koje smo razvili sa New Balance-om za skladištenje i distribuciju. Novo prilagođeno podešavanje za New Balance u EMEA favorizuje visoko zadovoljstvo kupaca i omogućava obema stranama da još više unaprede partnerstvo u budućnosti“, kaže Peter van der Maas, izvršni potpredsednik DSV.

Za New Balance, proširena saradnja im omogućava da zadovolje povećanu potražnju u EMEA. Matijas Boenke, stariji potpredsednik za EMEA za Nev Balance, objašnjava:

„Dosledan kvalitet i pouzdanost DSV-a doveli su do toga da dodatno proširimo naš rad sa njima kako bismo bili u korak sa promenljivim potrebama naših potrošača. Ogroman rad DSV-a i naše kontinuirano ulaganje u njihove logističke i skladišne mogućnosti, posebno tokom pandemije COVID-19, pozicioniraju New Balance EMEA da ispuni naše ambiciozne ciljeve rasta.”

Efikasnost kroz prilagođenu automatizaciju

DSV i New Balance su blisko sarađivali na ažuriranju postojećeg skladišta DSV-a Venlo, koje je sada prilagođeno da se prilagodi značajnom povećanju obima kompanije New Balance. Novo podešavanje je napravljeno da obezbedi veliki kapacitet kao i fleksibilan šatl sistem za skladištenje i preuzimanje, tako da milioni dodatnih komada robe kojima će DSV upravljati za New Balance mogu efikasno da se distribuiraju iz skladišta u sve delove Evrope .

„U našoj novoj postavci skladišta koristimo najsavremenije skladište i inovativne elemente automatizacije skladišta da bismo zadovoljili specifične zahteve i potrebe New Balance-a i njihovih kupaca. Štaviše, uključivanjem novih automatizovanih procesa i metoda „goods-to-person(GTP)” povećavamo efikasnost, posebno tako što smo u mogućnosti da resurse našeg stručnog osoblja posvetimo najsloženijim zadacima u skladištu i prepuštamo automatizovanim rešenjima da se brinu o jednostavnih“, kaže Peter van der Mas, izvršni potpredsednik DSV.

DSV-ov partner, austrijski KNAPP, je napredni programer inteligentnih rešenja za automatizaciju i bio je dobavljač svih automatizovanih i mehanizovanih instalacija u skladištu od 60.000 kvadratnih metara.

izvor&foto: logistics-manager.com

Pročitajte i...