DHL prevozi 676 putnička vagona iz Mađarske u Egipat

DHL je ​​zadužen za prevoz 676 putničkih vagona iz Mađarske u Egipat u naredna 32 meseca.

DHL Industrial Projects, jedinica DHL Global Forwarding-a koja upravlja složenom projektnom logistikom i teškim teretom, podržava Dunakeszi Jarmujavito Kft u transportu najvećeg reda voznih parkova u istoriji Mađarske.

Ukupno se 676 autobusa prebacuje sa proizvodne lokacije u gradu Dunakeszi u Mađarskoj u Egipat u roku od 32 meseca. DHL će upravljati celovitim prevozom vagona, gde je svaki težak 48 tona i dugačak 24,5 metara i 4,5 metra visine.

Pakovani za izvoz, vagoni se železnicom prevoze do luke Koper, Slovenija, gde DHL integriše teret preko svojih charter brodova. Odatle će DHL isporučiti teret putem mora direktno na železničku mrežu u Egiptu u luci Aleksandrija. Prva serija je bezbedno stigla u Aleksandriju 23. februara.

Saradnja sa kompanijom Dunakeszi Jarmujavito Kft dodatno je svedočanstvo činjenice da nudimo tačnu stručnost potrebnu za ovaj izvanredni transport“, kaže Rian Folei, izvršni direktor DHL Industrial Projects. „Neverovatno sam ponosan na tim koji nam je pomogao da postanemo prvi izbor isporuke ovih autobusa u zemlji sa dugogodišnjim nasleđem na polju voznih sredstava.“

Vagone proizvodi mađarska kompanija Dunakeszi Jarmujavito Kft, u vlasništvu TMH International AG i Magiar Vagon Zrt-a u ime Egipatskih nacionalnih železnica i deo su porudžbine od 1.300 vagona iz 2018.

Veličina vagona predstavlja poseban izazov u ​​obezbeđivanju isporuke pomorskim i železničkimputem, čineći da ovo je još jedan primer u nizu vanrednih transporta koje su podržali stručnjaci iz DHL Industrial Projects.

izvor&foto: breakbulk.news