DACHSER širi svoj charter program između Evrope i Azije

Od početka septembra, premium čarter program kompanije DACHSER Air & Sea Logistics uključuje liniju Hong Kong – Frankfurt. DACHSER European Logistics distribuira robu iz Frankfurta širom Evrope putem svoje kopnene mreže. Fiksno vreme tranzita, pouzdano planiranje i visoki standardi kvaliteta obeležje su integrisanog transportnog rešenja.
Kao odgovor na uska grla u kapacitetu, koja su prouzrokovana krizom od koronavirusa, DACHSER proširuje svoj premium charter program, što uključuje rutu Hong Kong – Frankfurt. Poznati logistički operater takođe je krajem jula dodao rutu Frankfurt-Čikago. Slično toj ruti, posebno unajmljeni teretni avion, sada leti nedeljno kao potpuni čarter let iz Hong Konga u Nemačku. Povelja, koja je počela da se primenjuje početkom septembra, trenutno bi trebalo da deluje do kraja godine.

„Ponovo vidimo ubrzanje i povećanje nivoa stope rasta azijskog tržišta, tako da je na tržištu dostupno i prisutno manje kapaciteta od potrebnog“, kaže Timo Stroh, šef globalnog vazdušnog transporta u kompaniji DACHSER. „Ovom uslugom odgovaramo na ove uslove i nudimo našim kupcima robustan i pouzdan vrhunski avio-prevoz između Hong Konga i Evrope.“

Integrisanje zemlje i vazduha

Kroz svoju čvrsto povezanu mrežu kopnenog transporta, DACHSER distribuira robu iz Frankfurta širom Evrope, sa fiksnim rokovima tranzita i standardima kvaliteta. Kupci imaju koristi od integrisanog transportnog rešenja, s obzirom da isti obezbeđuje jedan izvor koji pokriva čitav lanac od pošiljaoca do primaoca. „Povezivanjem mreže Dachser European Logistics sa posvećenim uslugama kompanije DACHSER Air & Sea Logistics, stvaramo inteligentna rešenja za potrebe naših kupaca, čak i pod izazovnim tržišnim uslovima“, kaže Alexander Tonn, generalni direktor European Logistics Germany, koji nadgleda DACHSER-ovo poslovanje sa industrijskom robom u Nemačkoj.

izvor: eurologport.eu
Image by Mr_Worker from Pixabay