CMA CGM proširuje pogonske kapacitete kako bi udovoljili zahtevima kupaca

Francuska kompanija za transport i špediciju CMA CGM povećaće ponudu usluga za 4,1 milion TEU novim proizvodom Ocean Alliance Day 5. Novi proizvod dizajniran je da zadovolji rastuće zahteve kupaca, a biće lansiran u aprilu 2021. godine i nudiće 39 usluga, od kojih će 20 biti na transpacifičkim rutama, navodi prevoznik. Koristiće 333 kontejnera, od kojih će 113 upravljati CMA CGM Group, a ostali će se raširiti među prevoznicima Ocean Alliance.

Pored toga, dodaće sedam usluga između Azije i Evrope i četiri između Azije i Mediterana. Nadalje, postojaće dve transatlantske službe koje povezuju severnu Evropu sa istočnom obalom Sjedinjenih Država i Meksičkim zalivom.

U izjavi, globalni prevoznik je naveo, „CMA CGM Group nastavlja svoju posvećenost svojim kupcima povećavajući kapacitete kako bi ispratio njihove potrebe tokom ovih neviđenih vremena.“

Predan energetskoj tranziciji pomorskog transporta, CMA CGM će do kraja godine rasporediti 18 kontejnera na LNG pogon, od kojih će 9 brodova sa 23.000 TEU ploviti na francuskoj azijskoj liniji (FAL) između Azije i Severne Evrope.

„Pored toga, Grupa će svojim kupcima ponuditi kompletnu ponudu unutrašnjih i logističkih rešenja od vrata do vrata, uključujući opcije za puteve, železnicu i rečne puteve.“

izvor: porttechnology.org

Foto di wasi1370 da Pixabay