CEVA proširuje brze LTL usluge na jugoistočnu Aziju

Poznata svetska logistička kompanija, CEVA Logistics, proširila je svoje brze LTL usluge (delimični tovar kamiona) iz Kine u jugoistočnu Aziju.
Usluga je dizajnirana da služi kupcima koji nemaju dovoljno količina za podršku pošiljkama punog tereta (FTL). Mala i srednja preduzeća u nastajanju (MSP), velike lokalne kompanije (LLA) i multinacionalne korporacije će imati koristi od ove nove usluge.
Kroz optimizovano usmeravanje, nova usluga kupcima donosi ekspresno vreme isporuke od Šangaja do Singapura od sedam dana, nudeći im sveobuhvatan, pouzdan, potpuno vidljiv, fleksibilan i prilagodljiv proizvod. Radeći dva puta nedeljno utorkom i petkom, od posebnog je značaja prihvatanje prevoza opasnog tereta sa litijumskim baterijama (Li-baterije DG Class 9). Vozači u ovom servisu su posebno obučeni i poseduju međunarodno priznate dozvole za opasnu robu za bezbedan prekogranični prevoz.
Rapid LTL povezuje kineska regionalna čvorišta preko Šenžena sa ključnim gradovima u jugoistočnoj Aziji kao što su Hanoj, Bangkok, Penang, Kuala Lumpur i Singapur. Sve pošiljke pažljivo nadgledaju kontrolni tornjevi CEVA Logistics za praćenje od vrata do vrata, u realnom vremenu, iz Kine pravo preko jugoistočne Azije.
CEVA Logistics je jedan od najvećih azijskih igrača u prekograničnom prevozu i koristi svoju sveobuhvatnu mrežu da prebaci više od 25.000 TEU godišnje.

Michael Leong, vođa proizvoda, CEVA Logistics SEAPAC, komentariše: „Pokretanje naših usluga Rapid LTL Connection u Aziji je još jedan dokaz naše posvećenosti stalnim inovacijama sa našim uslugama. Uvereni smo da će ovo novo vremenski efikasno i isplativo rešenje omogućiti našim kupcima da se fleksibilno i skalabilno prilagode rastućim potrebama njihovih lanaca snabdevanja.“

izvor: globalcargoinsight.com;

foto: pixabay.com