CEVA Logistics u Bahreinu

CEVA Logistics je proširio svoje prisustvo širom Bliskog istoka osnivanjem jedinice u Bahreinu. Nova kancelarija kompanije u Manami će ponuditi čitav niz vazdušnih, okeanskih, zemaljskih i ugovornih logističkih usluga.

Prema Međunarodnom monetarnom fondu, privreda Bahreina će se povećati za 3,3 odsto u 2022. i 2,9 odsto u 2023. Pored toga, godišnji rast BDP-a, zajedno sa dinamikom tržišta nafte i gasa, verovatno će podržati dalji ekonomski rast.

Nova kancelarija će ubrzati rast u ključnim industrijama i na tržištima Bliskog istoka, gde su prihodi kompanije porasli za 30 procenata u 2021. Pored toga, direktno prisustvo uz podršku kompanije koja nudi isporuku od kraja do kraja i usluge poslednje milje. CEVA-ino direktno prisustvo na Bliskom istoku sada uključuje Bahrein, Ujedinjene Arapske Emirate, Katar i Oman.

Akel Herzhauser, regionalni generalni direktor, Bliski istok i Afrika, CEVA Logistics, rekao je: „Naša strategija rasta dodavanja lokalne ekspertize je ključna za isporuku naših logističkih rešenja koja odgovaraju. Naši zaposleni u CEVA-i na lokalnom tržištu mogu prilagoditi naša rešenja kako bi osigurali pouzdan, održiv lanac snabdevanja koji povezuje naše kupce u Bahreinu sa drugim bliskoistočnim i globalnim tržištima.”

izvor&foto: projectcargojournal.com

Pročitajte i...