CEVA Logistics proširuje spektar usluga iz Kine u Evropu

CEVA Logistics nastavlja da širi svoj spektar usluga iz Kine u Evropu, najavljujući novu uslugu prevoza od Xi’an-a u Kini do Immingham-a u Velikoj Britaniji, kao i vrhunsku ponudu na postojećoj ruti kompanije od Xi’an-a do luke Mukran-a (Sassnitz) u Nemačkoj.

Nedeljna multimodalna usluga od Xi’an-a do Immingham-a preko Kalinjingrada, obezbediće dodatni teretni kapacitet brodarima usred neviđene potražnje za transportnim i logističkim uslugama.

Pilot pošiljka za novu redovnu vezu isporučila je 25 kontejnera, uključujući robu za e-trgovinu sa kodom carinskog nadzora 9810. Redovna usluga započinje početkom juna. Cilj CEVA-e je da za vreme isporuke od luke do luke bude između 18-20 dana, a rokovi isporuke od vrata do vrata ne prelaze 25 dana.

CEVA Logistics je takođe nadogradila svoje rešenje brzih vozova sa Xi’an-a do Mukran-a. Od 1. aprila, postojeća redovna veza sa Duisburgom u Nemačkoj takođe svakog četvrtka koristi brzu i bezbednu premium uslugu.

Pored toga, CEVA će početi da upravlja dodatnim redovnim vozom od 1. juna iz Xi’an-a do Duisburga preko Malaszevicze u Poljskoj, sa rokom isporuke od luke do luke od 15 dana.

foto: cevalogistics.com