CEVA Logistics potpisuje ugovor sa BestSecret

CEVA Logistics povezuje evropske potrošače sa vrhunskim i luksuznim modnim brendovima zahvaljujući dugoročnom ugovoru sa BestSecret-om.

Pored toga, CEVA će upravljati logistikom i operacijama u novom centru za e-trgovinu od 80.000 kvadratnih metara u Sulehovu u Poljskoj.

Markus Schmucker, lider globalnog sektora za e-trgovinu, CEVA Logistics, prokomentarisao je: „Naš odnos sa BestSecret-om nastavlja da se širi, pošto već upravljamo operacijama masovnog ispunjavanja u Nemačkoj i logistikom povratka u Poljskoj. Ovaj novi sporazum ne samo da jača naše dugogodišnje partnerstvo, već i otvara dalje mogućnosti za proširenje naših odnosa sa drugim uslugama iz širokog logističkog portfelja CEVA-e. Upravljajući fulfilment centrom Sulechov, možemo aktivno da podržimo ekspanziju naših klijenata na evropskom modnom tržištu – teškom i veoma zahtevnom tržištu. Sa vodećom stručnošću, naš namenski tim za ugovornu logistiku u Poljskoj je spreman za izazov.”

Novi BestSecret-ov centar za e-trgovinu biće smešten u Sulehovu, koji se nalazi u poljskoj pokrajini Lubuskie blizu granice sa Nemačkom. Očekuje se da će objekat početi sa radom na proleće 2023. Zajedno sa BestSecret-om, CEVA-in tim na licu mesta će se baviti dizajnerskom odećom iz približno 3.000 različitih brendova i isporučivati je BestSecret kupcima širom Evrope.

Dizajn i pokretanje fulfilment centra vode se u bliskom partnerstvu između dve kompanije. CEVA-ovo sveobuhvatno upravljanje operacijama fulfilment centra će uključivati prihvatanje ulazne robe, kontrolu kvaliteta, skladištenje robe, biranje i otpremu narudžbi kupaca širom Evrope, isporuku robe u BestSecret prodavnice, kao i druge usluge sa dodatnom vrednošću.

Grinfild centar od preko 80.000 kvadratnih metara imaće značajan broj utovarnih pristaništa. Unutar objekta će biti opremljen širokim spektrom mašina za pakovanje. Sve u svemu, objekat je dizajniran da pruži punu fleksibilnost za proširenje ili dodavanje novih funkcionalnosti u skladu sa tržišnim ili operativnim zahtevima.

Propusnost i efikasnost fulfilment centra biće podržani najsavremenijim rešenjima za automatizaciju, uključujući sistem transportera torbe i dinamički bafer za torbe. Pored toga, prostor za skladištenje će uključivati petospratnu kulu.

Da bi podržali brzi rast BestSecret-a, CEVA i BestSecret razvili su modularnu strukturu koja omogućava da se operacije prošire što je pre moguće. Kao rezultat toga, očekuje se da će kapacitet centra za ispunjavanje Sulechov porasti do najmanje 1,5 puta veći od postojećeg centra za ispunjavanje BestSecret u Nemačkoj.

izvor&foto: logistics-manager

Pročitajte i...