CEVA i ASOS produžavaju ugovor o fulfilment uslugama e-trgovine

CEVA Logistics je potpisala višegodišnje produženje ugovora kako bi nastavila da pruža usluge fulfilmenta za ASOS u skladištu od 80.000 kvadratnih metara onlajn prodavca u Großbeerenu u Nemačkoj.

Najsavremeniji centar za fulfilment može da skladišti preko 25 miliona artikala i isporučuje porudžbine ASOS kupcima u 62 zemlje.

CEVA Logistics, prethodno preko Ingram Micro Commerce & Lifecicle Services poslovanja, i ASOS su počeli da rade zajedno na lokaciji 2014. Prema ugovoru, CEVA Logistics će se baviti ulaznim, skladištenjem, ispunjavanjem e-trgovine i odlaznim uslugama iz namenskog skladišta, koje je strateški locirano u blizini čvorišta velikih evropskih paketnih prevoznika. Produženje ugovora traje do 2027. godine.

CEVA Logistics zapošljava oko 3.300 ljudi u fabrici Großbeeren, koji rade u tri smene, šest dana u nedelji. Centar za ispunjenje je skoro potpuno automatizovan i poseduje najsavremeniju tehnologiju, uključujući automatizovanu dolaznu obradu, automatizovano skladištenje i preuzimanje, stanice od robe do osobe, džepne sortirke, induktivne stanice, dodatni sorter paketa, dinamički bafer i široka mreža transportera. Pored toga, CEVA-ini stručnjaci prate operacije od kraja do kraja iz namenske kontrolne sobe. Ove inovacije omogućavaju CEVA-i i ASOS-u da ubrzaju vreme ispunjenja dok značajno optimizuju uslove rada za zaposlene.

izvor&foto: logistics-manager

Pročitajte i...