cargo-partner kupio Gibon Logistics

cargo-partner u Češkoj udružio je snage sa kompanijom Gibon Logistics, lokalnim specijalistom za transport u kontrolisanim uslovima temperature, počev od 1. juna 2021.

Pandemija Covid-19 ubrzala je promene u prehrambenom sektoru, koji je, kao i druge industrije, zabeležio rast onlajn prodaje zajedno sa velikom potražnjom za rešenjima za e-trgovinu. Kao dopuna portfelju usluga u prehrambenoj industriji, cargo-partner je kupio češku kompaniju Gibon Logistics.

Gibon Logistics nudi jedinstvena rešenja za isporuke različitih veličina, od pojedinačnih komada do paleta. Koristeći aktivno hlađenje, kompanija dostavlja svežu hranu do vrata kupca i trenutno opslužuje klijente širom Češke, kao i u Bratislavi.

Ova akvizicija će dodatno ojačati njegovu stručnost u logistici hrane u Češkoj. Cargopartner u svom iLogistics centru u blizini praškog aerodroma nudi skladištenje na temperaturi okoline (+15 do + 25 ° C) i (+2 do + 8 ° C) i pruža specijalizovana logistička rešenja za brojne kupce iz prehrambenih proizvoda i kvarljivih proizvoda. industrija. Pored toga, trenutno postavljamo minusno skladište (-5 do -15 ° C).

foto: stattimes.com