Torello se pridružuje IRU-u u pokretanju ključnih pitanja logističke industrije

Vodeća evropska logistička kompanija Torello pridružila se IRU-u kao njen najnoviji korporativni član. Osnovana u Italiji 1975. godine, kompanija danas upravlja flotom od više od 3.200 vozila.

Torello pruža širok spektar usluga transporta, logistike po ugovoru i upravljanja lancem snabdevanja u raznim sektorima uključujući svežu hranu i farmaceutske proizvode, robu široke potrošnje i modu.

Drumski transport je ključni fokus porodične kompanije, u kombinaciji sa sve većim naglaskom na multimodalnim partnerstvima logistike trećih strana (3PL) za klijente širom Evrope, dizajniranjem prilagođenih skladišnih i distributivnih rešenja za poslednju milju.

Sa velikom ekspertizom u širokom spektru oblasti – uključujući zeleni transport, društvenu odgovornost preduzeća, sertifikaciju i obrazovanje vozača – Torello će koristiti svoje novo članstvo u IRU-u za zajedničku saradnju, kako bi pomogao čitavoj industriji da napreduje u ključnim pitanjima kao što su dekarbonizacija, digitalizacija, nedostatak vozača , uslovi rada i poboljšanje imidža sektora.

*izvor: iru.org;

Pročitajte i...