Kroz tri laka koraka pretvorite vaše fakture u novac

Nakon višemesečnog razvoja, Invoitix je u prilici da svojim klijentima predstavi novu aplikaciju koja će poboljšati i upotpuniti poslovanje, pojednostavljujući početak rada sa Invoitix-om ako ste jedan od novih klijenata, kao i olakšati online procese već postojećim klijentima.

Novi jedinstveni sistem, na vrlo jednostavan način vaše fakture pretvara u novac.

  1. OTVARANJE NALOGA
  2. DOSTAVLJANJE FAKTURA U NAŠ SISTEM
  3. NAPLATA FAKTURE OD INVOITIX-A

Ono što je razlikuje od prethodne aplikacije je da DEA 2.0 (Data Entery App) donosi potpuno nove informacije o STATUSU i ORGINALNIM DOKUMENTIMA.

STATUS svakog kupca pokazuje da li je klijent odobren od strane Invoitix-a za obradu faktura. Uveli smo ovu funkcionalnost da bismo umanjili rizike za Vas, izbegavajući nepouzdane, lažne kompanije ili one koje su bankrotirale. To je sjajna prilika za Vas da saznate za (novi) korisnički kriterijum i ograničenje pre nego što uopšte razmotrite da prihvatite nalog za transport. U našoj aplikaciji možete proveriti već postojeće unose kupaca, videti da li smo već odobrili kupca za podnošenje računa i ako ne pronađete potencijalnog kupca, možete unapred registrovati novog. U kratkom vremenskom periodu (približno 48 sati) pregledaćemo i oceniti nove kupce. Na osnovu ovih informacija možete doneti pravu odluku bez obzira da li želite da prihvatite prevoz ili ne.

Sistem ocenjivanja

DEA 2.0 ima sistem procene zasnovan na jednostavnim bojama semafora:

ZELENA 

Finansijski jake kompanije sa dobrom istorijom plaćanja u Invoitix-u. Računi za ove kompanije će se uvek kupiti I biće plaćene za manje od 48h.

ŽUTA

Ove kompanije su finansijski slabije i / ili mogu imati manja ograničenja osiguranja, što ne dozvoljava kompaniji Invoitix da kupuje beskonačne račune zatakve kompanije.

CRVENA

Ove kompanije imaju loše ocene, ograničenja i / ili loše istorije plaćanja sa Invoitix-om. Nećemo kupovati račune za kompanije sa crvenom ocenom u našoj bazi podataka. Za ovakve fakture, provizija neće biti naplaćena.

Originalna dokumenta

U polju sa nazivom Originals Required (potrebni originali) možete videti informacije o tome da li kupac traži da mu pošaljete originalnu fakturu (izdatu od strane Invoitix ag) zajedno sa transportnim dokumentima, koristeći standardni poštanski sistem.

Napomena: Svi podaci koji se koriste u aplikaciji DEA su intelektualno vlasništvo kompanije Invoitix.

Pročitajte i...