Kako ostvariti veći profit kroz efikasno planiranje opterećenja?

Kompanije se suočavaju sa sve većim izazovima u pogledu očekivanja kupaca, raznovrsnosti proizvoda i transportnih zahteva.

Efikasno planiranje opterećenja znači smanjenje troškova, a vešto planiranje štedi vreme.

Goodloading je aplikacija za planiranje opterećenja. Njegova svrha je da posavetuje pošiljaoca o optimalnoj distribuciji tereta na bilo kom teretnom prostoru.

Kako korisnici Goodloadinga ostvaruju više ušteda?

Lako rukovanje složenim porudžbinama može smanjiti troškove do 10%

Ovo je posebno važno za proizvođače, na primer, nameštaja ili potrošačke elektronike, koji moraju da rukuju širokim spektrom proizvoda u jednom transportu. Goodloading vam omogućava da jednim klikom dodate listu različitih tereta i efikasno ih distribuirate u više tovarnih prostora za kratko vreme. Goodloading može preporučiti korišćenje drugog transportnog prostora, što će uticati na cenu transporta. Utovar više tereta ili odabir manjeg broja vozila nego što je prvobitno planirano će dovesti do nižih troškova.

Do 15% efikasnije natovarena poluprikolica za znatno kraće vreme

U transportnim preduzećima, gde je fokus na maksimiziranju faktora opterećenja kamiona, efikasnost distribucije robe igra ključnu ulogu. Proračuni pokazuju da planer može uštedeti između 30 minuta i dva sata rada dnevno, dok povećava faktor opterećenja svakog kamiona do 15%. Ovo ne samo da stvara veći profit za kompaniju, već doprinosi i smanjenju emisije CO2 tako što izvlači maksimum iz svakog vozila i vozača.

Konsolidacija pošiljki u kontejneru štedi do 30% troškova

Kompanije koje se bave isporukom morskih kontejnera širom sveta moraju stalno da traže najbolja rešenja cena za svoje kupce. Goodloading pomaže ovim kompanijama u njihovom svakodnevnom radu, sa proračunima koji im omogućavaju da odaberu najpogodniji kontejner koji ispunjava zahteve kupca uz smanjenje troškova. Optimizacijom faktora opterećenja i mogućnošću da se predloži deljenje kontejnera između nekoliko kupaca, troškovi se mogu smanjiti do 30%.

Efikasno planiranje opterećenja je ključ za generisanje većeg profita. Poslednje godine su pokazale da Goodloading ima potencijal da bude alatka za kompanije, jer im omogućava da optimizuju logističke procese, smanje troškove i poboljšaju produktivnost zaposlenih.

Kompanija sada promoviše najnoviju verziju planera sa 2-nedeljnom probnom mogućnošću. Možete izvršiti registraciju putem linka

izvor&foto: trans.info

Pročitajte i...