Iveco je lansirao uslugu „Iveco On“ za upravljanje voznim parkom

Italijanski proizvođač kamiona i kombija Iveco doveo je svoje integrisane usluge i transportna rešenja pod jedan kišobran u obliku Iveco On, svoje nove digitalne usluge.
Thomas Hilse, predsednik brenda kompanije IVECO, rekao je da Iveco On „stvara ekosistem integrisanih rešenja“ osmišljen da pomogne kupcima da upravljaju svojim poslovanjem „efikasnije, lakše i profitabilnije“.
Hilse je dodao da su glavne prednosti usluge podaci u realnom vremenu i savetovanje za kupce i vozače:

Pre svega, ova usluga vozilo pretvara u platformu koja komunicira i prima podatke u realnom vremenu. Drugo, pretvara IVECO u pravog savetnika između kupca i vozača. “

Prema izjavama iz Iveca, usluge koje se nude pod Iveco On organizovane su u pet „klastera“ na sledeći način:
• Vozni park, za efikasno upravljanje voznim parkom kroz potrošnju goriva i nadzor vozača, planiranje misije, optimizaciju rute i otpremu naloga. Uključuje IVECO Web Api koji omogućava vlasnicima flota da kontrolišu svoju flotu različitih marki u jednom alatu, zahvaljujući fleksibilnoj integraciji podataka.
• Neprekidno zadržavanje vozila na putu, izbegavanje nepredviđenih kvarova i pružanje pomoći na putu. Nadzor vozila, obezbeđen kroz Kontrolnu sobu, omogućava pružanje daljinske pomoći, izbegavajući neplanirana zaustavljanja. Pored toga, IVECO Top Care daje premium kupcima prioritet koji zaslužuju u slučaju da je potrebna popravka.
• Pazite na vlasnika, vozača i vozilo dok ste na putu uz nadzor i izveštavanje vozila. Pametni izveštaj pruža kupcima i vozačima savete o tome kako da poboljšaju stil vožnje za optimizaciju goriva i vozila. Vozači kamiona mogu imati koristi i od aplikacije Easy Way koja jednostavnim klikom pojednostavljuje njihov život u kamionu maksimizirajući njihov komfor.
• Održavanje i popravak za specijalizovanu pomoć uz izbor prilagođenih ugovora o uslugama. „Elements“ nudi prilagodljive pakete usluga koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.
• Delovi upotpunjuju ponudu IVECO ON sa originalnim IVECO delovima i dodatnom opremom. Kupci mogu obogatiti svoje vozilo originalnom dodatnom opremom i kupiti nove delove iz IVECO-ove ponude originalnih delova, Reman i Nexpro.

izvor: trans.info
foto: pixabay.com