Integracija Google mapa sa proračunima troškova za “pravce” i “najbliža vozila”

Ovaj zanimljiv naslov nam donosi uzbudljivu inovaciju kroz poboljšanje Frotcom-ove platforme, odnosno kroz integraciju sa Google mapama, uz mogućnost izračunavanja i preuzimanja troškova za „Pravce“ i „Najbliža vozila“.

Ova nova funkcija omogućava menadžerima voznih parkova da steknu dragocene uvide u vozilo, vozača i ukupne troškove, optimizujući planiranje rute i alokaciju resursa radi poboljšanja efikasnosti i isplativosti.

Frotcom korisnici sada mogu pristupiti proračunima troškova dok određuju „Pravce“ i lociraju „Najbliža vozila“, što znači da vi, kao vlasnik ili menadžer flote, možete donositi odluke zasnovane na podacima uzimajući u obzir optimalne rute i povezane troškove. Preduzeća mogu značajno poboljšati kontrolu nad njihovim radom uzimajući u obzir troškove koji se odnose na potrošnju goriva i plate vozača. Štaviše, integracija omogućava ažuriranje troškova u realnom vremenu, obezbeđujući vam pristup najtačnijim i najsavremenijim informacijama.

Pored toga, platforma vam omogućava da uporedite više ruta i njihove troškove, pomažući u identifikaciji najekonomičnijih i najefikasnijih opcija, što na kraju dovodi do poboljšanog zadovoljstva kupaca i povećane profitabilnosti.

Detaljnije klikom na ovaj link.

*izvor: frotcom.com

Pročitajte i...