DKV BOX EUROPE za putarine u Mađarskoj

DKV Euro Service, pružalac usluga kartica za gorivo i servisnih kartica započinje pilot fazu naplate putarine uređajem DKV BOX EUROPE u Mađarskoj. Mađarski sistem naplate putarine HU-GO uključuje sve autoputeve, brze autoputeve i državne puteve.
Korisnici DKV već mogu da koriste DKV KARTU za plaćanje putarine. Uz DKV BOX EUROPE, korisnici će uskoro imati za ponudu efikasnu i pristupačnu prekograničnu alternativu sa najsavremenijim uslugama sa dodatom vrednošću.

Trenutno naši korisnici DKV BOX EUROPE mogu koristiti u Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Austriji, Španiji, Portugalu, Bugarskoj i u tunelima Varnov, Herren i Liefkenshoektunnel. Ponosni smo što ćemo uskoro moći listi da pridružimo i Mađarsku“, rekao je Jerome Lejeune, direktor putarina u DKV. „ Došli smo do nove prekretnice na našem putu povezivanja čitave Evrope jednim uređajem. Uskoro će uslediti još zemalja. “

Poslednjih godina Mađarska i Češka su se razvile u centralnu logističku vezu za Centralnu i Istočnu Evropu. Značaj Mađarske kao tranzitne države na putu sa severa/zapada i sa istoka/jugoistoka Evrope ogleda se i u činjenici da kroz nju prolaze četiri transportna koridora.

izvor:etransporti.sl

foto: dkv-euroservice