DACHSER pokrenuo nove direktne linije između Nemačke i Španije

Uprkos trenutnim ekonomskim izazovima, DACHSER konstantno stvara nove direktne linije između svojih lokacija kako bi zgusnuo svoju evropsku transportnu mrežu i optimizovao lance snabdevanja. Ovo uključuje svakodnevne polaske iz svih regiona Nemačke na Iberijsko poluostrvo, Španiju i Portugal.

Trenutno je provajder logističkih usluga proširio svoju mrežu između Nemačke i Španije sa dve nove dnevne linije. Prva linija povezuje Keln sa San Sebastijanom na severu Iberijskog poluostrva, dok druga nudi direktnu vezu od DACHSER-ovog logističkog centra na Rajni na severoistoku Španije do Saragose u Aragonu.

Sa novom linijom generalnog tereta između Kelna i San Sebastijana, logistički provajder povezuje dva ekonomski jaka regiona. Nova dnevna direktna veza dopunjuje ostale dnevne veze od filijala u Malšu, Dortmundu i Manhajmu do San Sebastijana i Bilbaa na severu Španije. Ogranak DACHSER-a u Rajni uvodi još jednu novu zbirnu liniju za Španiju, u ovom slučaju za Saragosu.

Prevoz se obavlja korišćenjem standardnih prikolica i izmenljivih karoserija na dva sprata, koji povećavaju kapacitet i promovišu održivost. Dnevni prevoz generalnog tereta na Iberijsko poluostrvo koriste, na primer, kupci u automobilskoj industriji, obnovljivim izvorima energije, industriji robe široke potrošnje i hemijskoj industriji.

Pouzdano planiranje kroz bliske veze

DACHSER-ova evropska mreža brzo raste. Veliki broj dnevnih direktnih veza unutar Evrope, kao i između Nemačke, Španije i Portugala, ključan je za DACHSER-ovu sposobnost da pouzdano i bezbedno transportuje robu svojih izvoznih i uvoznih kupaca uz kratko vreme tranzita. Dnevne veze sa fiksnim vremenima tranzita i direktnim pristupom destinacijama omogućavaju klijentima da pouzdano planiraju i obezbede nesmetane procese. DACHSER prevozi generalne terete, pune ili delimične terete i organizuje nabavku i distribuciju robe širom Evrope.

DACHSER Iberia je deo evropske zbirne mreže logističke kompanije sa sedištem u Kemptenu, Algau, skoro 10 godina. Poslednjih meseci poslovna jedinica je izvršila nekoliko značajnih investicija u budućnost. Na primer, novi logistički centar u blizini Lisabona počeo je sa radom krajem maja. Od 2023. postojaće još jedan novi logistički centar u Alikanteu.

Logistički provajder je takođe u potpunosti uveo standardizovanu porodicu evropskih logističkih proizvoda na Iberijskom poluostrvu ove godine. Ovo kombinuje definisane logističke usluge sa transparentnom strukturom troškova i jedinstvenim standardima performansi.

Iberia takođe ima snažno prisustvo u konceptu održive gradske isporuke, DACHSER isporuka bez emisija: od proleća, sve pošiljke u definisanom području isporuke u gradskim centrima Porta i Madrida isporučuju se bez emisija, svaka koristeći potpuno električni kamion od 7,5 tona modela FUSO eCanter.

izvor&foto: logistics-manager.com

Pročitajte i...