Continental Tyres se vraća na Road Transport Expo ’24

Continental Tyres još jednom potvrđuje svoju poruku „Vaš pouzdani partner u floti“ na ovogodišnjem sajmu drumskog transporta.

Vraćajući se na treću uzastopnu izložbu, brend guma sa više rešenja će predstaviti Stoneleigh-ovim učesnicima svoju sveobuhvatnu paletu proizvoda, usluga i tehnologija.

Continental-ova prepoznatljiva ponuda za upravljanje voznim parkom, Conti360° Solutions, takođe će biti predstavljena zajedno sa raznovrsnim izborom guma Continental, Bandvulc i ContiRe usmerenih na transport.

Posetioci će imati priliku da razgovaraju sa Continentalovim stručnjacima za flotu, koji će biti pri ruci da pomognu u identifikaciji mogućnosti za povećanje efikasnosti i smanjenje ukupnih troškova vožnje. Za operatere voznih parkova, ovo bi moglo biti kako niže karakteristike otpora kotrljanja mogu doprineti smanjenju troškova voznog parka i kako obnovljene gume mogu doprineti smanjenju ugljičnog otiska u preduzeću.

Kao vodeći proizvođač guma, Continental je ponosan na svoju ulogu šampiona u industriji na koju operateri mogu da veruju i zavise. Njegov proaktivni pristup osigurava da su operateri uvek opremljeni najnaprednijim, održivim i usaglašenim rešenjima.

Digitalizacija je još jedan važan element kompletnog Continentalovog paketa. Napredni digitalni alati za upravljanje i praćenje guma, ContiConnect 2.0 i ContiPressureCheck, biće prikazani u potpunosti. Sistemi omogućavaju koordinaciju i usklađenost servisa vozila i guma, stvarajući besprekorne veze sa radionicama i dilerima. Kao rezultat, kupci mogu imati koristi od povećane efikasnosti voznog parka, nižih ukupnih troškova i veće sigurnosti.

Po prvi put na RTX-u, Continental će takođe imati izložene gume kompanije Uniroyal. Razvijene za mešovite primene, obezbeđuju velike kilometraže i u regionalnom i u transportu na velikim udaljenostima, povećavajući ekonomičnost korišćenjem kombinacije optimizovanih šara gazećeg sloja na svim osovinama.

Pete Robb, direktor marketinga kompanije Continental Tyres, rekao je: „Na današnjem izazovnom tržištu, Continental podržava transportnu i logističku industriju. Znamo da postoji stalan pritisak na operatere voznih parkova da smanje troškove i odaberu održive proizvode, zbog čega činimo sve što možemo da našim klijentima pružimo prilagođena rešenja kako bi maksimalno povećali njihov rad. Protezni sloj, na primer, je veoma važan element mešavine guma za komercijalna vozila. Sa našim Bandvulc i ContiRe proizvodima, operateri mogu imati koristi od održive alternative novim gumama koje ne samo da izgledaju kao nove, već i rade kao nove.

Radujemo se susretu sa kupcima – kako novim tako i afirmisanim – na ovogodišnjem sajmu drumskog transporta, kako bismo demonstrirali naš multidisciplinarni pristup gumi i inovativnoj tehnologiji koja to podržava.”

izvor&foto: fleet.ie

Pročitajte i...