Webinar-mali nosioci, velika ušteda u lancu snabdevanja

Vaši krajnji kupci to možda neće primetiti, ali to je problem koji verovatno utiče na vaše marže svake godine. Govorimo o pogrešnom postavljanju povratne industrijske ambalaže poput kolica, kontejnera i kaveza. Do deset posto njih se izgubi ili ukrade svake godine, što rezultira troškovima, kašnjenjima i nižom produktivnošću.
Saznajte kako su organizacije od poštanskih usluga do proizvođača automobila pretvorile ova curenja troškova u izvor uštede troškova. Uvid u realnom vremenu o lokaciji povratne ambalaže ne samo da pomaže u sprečavanju pogrešnog postavljanja i ubrzavanju oporavka; takođe može smanjiti vreme praznog hoda i produžiti produktivno vreme ovih sredstava. Na kraju, brže rotacije i efikasni sakupljači znače da je potrebno manje povratne ambalaže za isti obim operacija.To je naizgled mali, ali moćan primer kako veća vidljivost od kraja do kraja pomaže lancima snabdevanja širom sveta da teku glatko.

Pridružite se stručnjacima iz kompanije Sigfox i HERE Technologies 29. septembra u 15:00 po podne, dok istražuju trendove vidljivosti lanca snabdevanja, dele priče o uspehu i razgovaraju o osnovnoj tehnologiji bežičnog praćenja i lociranja koja ih je omogućila.

Registracija za ovaj veoma interesantan webinar

izvor: supplychaindigital.com

foto: famispa.com

Pročitajte i...