Najavljujemo britanski sajam intralogistike IntraLogisteX 2020

Inspirisani ranijom pričom o inovativnim rešenjim o primeni robota u radu logističkih skladišta, ovim putem vam donosimo vesti o jednom zanimljivom događaju, na kome se upravo plasiraju gore pomenuta inovativna tehnološka rešenja.
U pitanju je sajam ili izložba pod originalnim nazivom IntraLogisteX, jedini sajam o intralogistici i rukovanjem materijalima koji se održava u Velikoj Britaniji u 2020. godini.
IntraLogisteX je najbrže rastuća godišnja izložba za intralogističku industriju i prepuna je svega onoga što je potrebno stručnjacima za intralogistiku da poboljšaju produktivnost, sigurnost, maksimiziraju prostor i smanje troškove. Omogućava sveobuhvatnu platformu za najsavremeniju tehnologiju koja je dostupna za transformaciju vašeg poslovanja i pružanje podrške vašem preduzeću da ostane korak ispred konkurencije.
Ove godine, sajam IntraLogisteX biće održan u Koventriju, Engleska, u periodu od 1. do 2. oktobra u čuvenoj RicoH Areni.
Više od 130 potvrđenih izlagača, i dva dana seminara koji prate najnovije trendove u intralogistici i automatizaciji, obećavaju da će to biti najveća i najbolja izložba do danas od kada je izložba pokrenuta 2015. godine.
Ricoh Arena jedno je od najsvestranijih mesta u Velikoj Britaniji za sport, muziku, konferencije i izložbe, stavljajući Midlands na kartu kao vodeću destinaciju za događaje.
Arena obuhvata tribinu stadiona od 32.000 sedišta, pored 6.000 kvadratnih metara Ericssonove zatvorene arene i 80 svestranih apartmana za sastanke. Tu su i dvokrevetne sobe sa 121 spavaćom sobom hotela Hilton i Grosvenor Casino.

više na: www.ricoharena.com
foto: intralogistex.co.uk

Pročitajte i...