Međunarodni železnički forum i konferencija (IRFC) 2020. odloženi su za period 30. novembar – 2. decembar 2020. godine u Pragu

U svetlu razvoja situacije u vezi sa širenjem COVID-19 izazvanog koronavirusom širom Evrope, datum međunarodne konferencije IRFC 2020 (Međunarodni železnički forum i konferencija) odložen je za period od 30. novembra do 2. decembra 2020. godine. Stručni program, koji nosi moto „Da zajedno izgradimo željeznicu nove generacije“, ključni je element konferencije. Ako dođe do bilo kakvih promena, one će biti sprovedene i prilagođene, tako da odražavaju potrebe vezane za uticaj trenutne situacije na razvoj železničkog saobraćaja.

Organizatori iskazuju zadovoljstvo, što mogu da objave da su skoro svi IRFC govornici, za koje se očekivalo da daju svoj doprinos u prvobitno planiranom datumu IRFC-a u aprilu, već potvrdili svoje učešće za novo postavljeni datum krajem novembra. IRFC program je spreman, stoga se daje savet svim potencijalnim učesnicima da mogu pronaći ažurirane informacije na zvaničnoj veb stranici konferencije www.IRFC.eu u odeljcima Program i govornici.

U Organizacionom komitetu zaključuju važnost i značaj poverenja svih ključnih govornika koji su prihvatili svoje učešće za jesenji termin IRFC 2020.

Iskoristite ovu priliku da učestvujete i pratite zanimljive i ažurne diskusije na IRFC 2020.

izvor: irfc.eu; oltisgroup.com

photo by cer.be

Pročitajte i...