Asia fruit logistica 2020

ASIA FRUIT LOGISTICA 2020 zakazala je novi termin održavanja izložbe za period 18. – 20. novembra 2020. godine u Singapuru, kako bi se osigurao uspešan sajam za svakog izlagača i posetilaca iz svih krajeva sveta.
ASIA FRUIT LOGISTICA je mesto gde se svake godine povezuje međunarodni lanci snabdevanja svežim voćem i povrćem, i to „licem u lice“, radi uspostavljanja kontakata i poslovanja. Izložbu prati Kongres Asiafruit, koji će se održati dan ranije, odnosno 17. novembra . U pitanju je azijska broj 1 konferencija za poslovne informacije i umrežavanje sa preko 400 ključnih igrača iz više od 40 zemalja, što predstavlja idealnu priliku za poslovne kontakte, samo dan pre ASIA FRUIT LOGISTICA 2020.
ASIA FRUIT LOGISTICA će početi paralelno sa Seafood Ekspo Asia na Singapur Ekpo-u, što je dodatna ocena poverenju za velike trgovinske sastanke u poslovima sa kvarljivom robom krajem godine. Lokacija će omogućiti posetiocima pogodan pristup oba događaja. Kombinovane karte biće takođe dostupne po posebnim cenama.
ASIA FRUIT LOGISTICA je jedina godišnja međunarodna trgovinska izložba za promet svežeg voća i povrća u Aziji koja se fokusira isključivo na sektor sveže proizvodnje i srodni lanac vrednosti za ceo azijski region.
To ga čini najefikasnijom platformom u Aziji za dobijanje pregleda tržišta, pronalaženje novih proizvoda i sorti i uspostavljanje novih poslovnih kontakata u ovom sektoru.
Termini održavanja:
ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, 18. – 20. novembar 2020., Singapur EKSPO
ASIAFRUIT CONGRESS, 17. novembar 2020., Singapur
izvor i foto: asiafruitlogistica.com

Pročitajte i...