8. međunarodni kongres „EUROLOG / Lanci snabdevanja u nauci i praksi 2021.

Osmi međunarodni kongres „EUROLOG / Lanci snabdevanja u nauci i praksi 2021“ organizuje Slovenačko logističko udruženje (SLZ) u saradnji sa Evropskim udruženjem logističara (ELA). ELA okuplja 27 logističkih udruženja koja dolaze direktno iz Evropske unije i nekih zemalja izvan EU. Saradnja sa ELO daje Kongresu još veću međunarodnu dimenziju i istovremeno sigurnost da će biti velikog međunarodnog učešća i samim tim veće mogućnosti za umrežavanje na međunarodnom nivou.

Zbog usvojenih mera Vlade Republike Slovenije, o zabrani okupljanja i organizovanja događaja sa više od 100 ljudi, datum održavanja kongresa je pomeren za: 15. i 16. aprila 2021. godine u GH Bernardin – Portorož, Slovenija.

Kongres povezuje sve zainteresovane strane na polju logistike. Učesnici su iz oblasti logistike, transporta, proizvodnih kompanija, dobavljača informacionih i tehnoloških rešenja, obrazovanja i vladinih agencija. Široka zastupljenost svih zainteresovanih strana daje kongresu poseban naboj i priliku za još više umrežavanja i učenja o dobrim praksama, ne samo na polju logistike, već i na polju koje pokrivaju naši klijenti.

Više informacija na https://logisticnikongres.si/